VESTI I TEKSTOVIO NEOLIBERALIZMUO TRANZICIJI O PRIVATIZACIJAMAO KORUPCIJIO KONTROLI MEDIJAO OTIMANJU VODESTATISTIKA OBNOVLJIVA ENERGIJAŽIVOTNA SREDINASLOBODAN JAVNI PREVOZ DOKUMENTARNI FILMOVIlive streamIza kulisa

 

 
 
 
 
 

 

 

Stefan Hessel

 

 

PRIJAVA
Budite obavešteni o aktulenim događajima i akcijama
Ime:
E-mail :

 

 

 

Stefan Hessel

 

 

Hakerska grupa Anonimus napala sajtove DS-a, LSV-a i SPS-a :)
2012-01-30

Izvor: Blic

 

Na sajtu vračarskog odobra DS-a ostavljena je fotografija pripadnika pokreta Anonimus i poruka u kojoj se između ostalog navodi: "Mi spremamo hranu. Mi raznosimo đubre. Mi radimo u fabrici. Mi čuvamo miran san. Mi smo legija! Mi ne opraštamo!! Mi ne zaboravljamo!!! Mi smo Anonimus.

 

U poruci koja se vidi na sajtu, domaći Anonimus dodatno objašnjavaju svoj potez:

 

Ovim putem ne želimo da idemo protiv sistema, ne želimo da naškodimo bilo kome na bilo koji način, ovim putem samo iskazujemo svoje nezadovoljstvo zbog stanja u našoj zemlji u kakvoj živimo. Ovim putem skrećemo pažnju svakom svesnom građaninu da i dalje ima nas koji se bore za pravdu - na bilo koji način.

 

 

Politička „elita“ nam maše devedesetima kao kugom. Nikakve konkretne planove za BUDUĆNOST ne dobijamo, nego samo ustaljene fraze. Kao da im govore i izjave pišu autori templejta za mobilne telefone. Svim "akterima" ove pogubljenosti političkog establišmenta.

 

Anonimus su jutros hakovali i sajt novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, ali je taj sajt od jutros u funkciji.