VESTI I TEKSTOVIO NEOLIBERALIZMUO TRANZICIJI O PRIVATIZACIJAMAO KORUPCIJIO KONTROLI MEDIJAO OTIMANJU VODESTATISTIKA OBNOVLJIVA ENERGIJAŽIVOTNA SREDINASLOBODAN JAVNI PREVOZ DOKUMENTARNI FILMOVIlive streamIza kulisa

 

 
 
 
 
 

 

 

Stefan Hessel

 

 

PRIJAVA
Budite obavešteni o aktulenim događajima i akcijama
Ime:
E-mail :

 

 

 

Stefan Hessel

 

 

Sprema se privatizacija EDB-a
2012-05-29

Prvi korak plana: politikanti planiraju povećanje cene struje od 60%!


Kakav im je plan?


Pod izgovorom većih cena struje u regionu politikanti i adminitratori NAŠIH javnih preduzeća koje MI PLAĆAMO, spremaju nam povećanja cene struje od 60% već od početka oktobra!

Ovo je oproban recept za izazivanje nemira, ako ne  "progutamo mamac" povećanja cena, kako bi se potpuno destabilizovala naša zemlja i time primorala da proda sve svoje resurse.

 

 Korak broj 3

 

Pročitajte ovde:
http://www.vijesti.me/vijesti/znate-li-sta-kaze-profesor-stiglic-mmf-u-clanak-64723


A ako prihvatimo povećanje cene struje, to je ustvari "mera" koja se radi za novog gazdu!

Naime, politikanti su nas već namenski prezadužili (prva stvar koju mi, građani Srbije, moramo saznati je gde je i kako potrošeno 80 milijardi eura koje su se slile u Srbiju od 2000. godine i da vratimo pokradeno) sa ciljem da za svojim sponzorima i partnerima, domaćim i belosvetskim lihvarima i tajkunima, obezbede sigurnu privatizaciju EDB-a (nemački, ruski i još neki tajkuni su već pokazali interesovanje).

Ono što ne znate je da ti isti pollitikanti i administratori EDB-a, koje MI PLAĆAMO, planiraju bez naše saglasnosti da nas zaduže sa još 2 milijarde eura za , ugradnjom novih strujomera, verovatno nemačkih (ništa nije slučajno). A to je ustvari već sklpoljen posao kojim će budući kupac (proizvođač strujomera) da otplati deo cene po kojoj su već dogovorili privatizaciju EDB-a!


Kako možemo ovo da rešimo?

Način da ovo rešimo je krajnje jednostavan.

 

Prva dva koraka:

1) Svi mi, građani Srbije: penzioneri, seljaci, radnici, studenti, policajci, vojnici, stari i mladi, zaposleni i nezaposleni, treba da zauzmemo sve javne institucije i preduzeća, potpuno mirno, bez nasilja i uništavanja, jer je sve to naše i da učinimo da računi svih javnih institucija i preduzeća budu potpuno javni i dostupni svima na kontrolu (postaviti sve na internetu).


2) Postaviti stručne i nekompromitovane ljude koji će preuzeti vođenje javnih institucija i preduzeća potpuno transparentno i ISKLJUČIVO PO uz konsultacije sa nama, građanima, i uz naše odobrenje.

Kako?
Svaki plan za nabavku, ulaganje, razvoj i zapošljavanje mora proći široku JAVNU DISKUSIJU, uz mogućnost učešća svih građana. Time, osim što će svako moći da stekne potrebno znanje da bi mogao da donese ispravnu odluku, ćemo imati potpunu kontrolu nad fiansijskim poslovanjem javnih institucija i preduzeća i daljim razvojem istih.

Eto, njihovog plana i našeg predloga. Pa vi razmislite šta nam je pametno činiti!

Svi smo mi deo 99% Srbije


http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=05&dd=28&nav_id=613258