VESTI I TEKSTOVIO NEOLIBERALIZMUO TRANZICIJI O PRIVATIZACIJAMAO KORUPCIJIO KONTROLI MEDIJAO OTIMANJU VODESTATISTIKA OBNOVLJIVA ENERGIJAŽIVOTNA SREDINASLOBODAN JAVNI PREVOZ DOKUMENTARNI FILMOVIlive streamIza kulisa

 

 
 
 
 
 

 

 

Stefan Hessel

 

 

PRIJAVA
Budite obavešteni o aktulenim događajima i akcijama
Ime:
E-mail :

 

 

 

Stefan Hessel

 

 

Novi spot: Dolaziš 2. septembra?
2013-08-21
Kome i zašto dajete svoj glas? 
 
Da li ste zadovoljni dešavanjima u sopstvenoj zemlji? 
 
Koliko još možete da slušate lažna obećanja i prazne govore nekog polusveta koji podigne glas u predizbornoj kampanji nakon čega vam poskupe hrana, voda i struja!? Dokle ćete da ćutite što neko bez ikakve kontrole laže i krade i donosi zakone u korist 1% neljudi, a na štetu nas 99% Srbije?
 
REŠENJE POSTOJI! 
 
99% je grupa nezadovoljnih građana Srbije koja ima ideju 21. veka koja se jako brzo širi svuda u svetu I tri jasna cilja. To su: 
 
1. Uvođenje direktnog narodnog odlučivanja kao obaveznog načina donošenja odluka i zakona od opšteg značaja. Ovo je jedini način da sprečimo samovolju i bahatost političara i utičemo na sve odluke koje donose, kao i da sve dobre ideje svakog pojedinca dobiju pažnju i da se svačiji glas zaista čuje i ima težinu
 
2. Uvođenje otvorenog pregleda rada svih javnih institucija i preduzeća, dakle, svaki njihov korak na internetu 24h/7 dana u nedelji. Zaustaviti korupciju!
 
3. Oslobađanje medija iz ruku pojedinaca i zločinačkog režima. Zaustaviti partijsko-korporativnu propagandu, manipulacije i dezinformisanje javnosti i pretvoriti medije u javni servis svih građana.
 
 
 
 
Protest, 2. septembar, Trg republike, 15:00 
 
Mi, svesni i savesni pojedinci okupljeni oko ideje o narodnom ujedinjenju, pod nazivom "99%" pozivamo vas, sve građane Srbije, na protest 2. septembra 2013. godine na Trgu republike u Beogradu. 
 
Okupljanje i potpisivanje peticija protiv otimanja zemlje i protiv busplusa popočinje oko 15h. 
 
Protestna šetnja centralnim gradskim ulicama počinje u 18h.
Više o protestu na: https://www.facebook.com/events/397015983743819/
Pratite pripreme protesta i pridružite se organizaciji na: https://www.facebook.com/groups/2septembar/
Posetite web sajt 99% na: http://www.99posto.org/srpski
Vidimo se!