VESTI I TEKSTOVIO NEOLIBERALIZMUO TRANZICIJI O PRIVATIZACIJAMAO KORUPCIJIO KONTROLI MEDIJAO OTIMANJU VODESTATISTIKA OBNOVLJIVA ENERGIJAŽIVOTNA SREDINASLOBODAN JAVNI PREVOZ DOKUMENTARNI FILMOVIlive streamIza kulisa

 

 
 
 
 
 

 

 

Stefan Hessel

 

 

PRIJAVA
Budite obavešteni o aktulenim događajima i akcijama
Ime:
E-mail :

 

 

 

Stefan Hessel

 

 

2. septembar - 6. oktobar: Potpisivanje peticije za ukidanje busplusa i deklaracije za odbranu suvereniteta nad zemljom, hranom i prirodnim resursima!
2013-09-01

Direktno narodno odlučivanje počinje : 2. septembar - 6. oktobar - Peticija za ukidanje busplusa i deklaracija za odbranu suvereniteta nad zemljom, hranom i prirodnim resursima na Trgu Republike, svakoga dana od 12 -20h!

SAKUPIMO 1.000.000 POTPISA ZA UKIDANJE BUSPLUSA - Od 2. septembra do 6. oktobra!

Prošle godine smo započeli kampanju za besplatan javni prevoz svim osnovcima. Nije nam trebalo dugo da to i dobijemo. Od ponedeljka, 2. septembra pokrećemo kampanju potpisivanja peticije za momentalan raskid ugovora sa APEXom, sniženje cene karata i transparentno upravljanje javnim prevozom. 



U tu svrhu smo tražili od odeljenja za komunalne poslove opštine "Stari grad" dozvolu za postavljanje punkta za sakupljanje potpisa u Knez Mihajlovoj. Juče smo bili po dozvolu, ali je naš zahtev odbijen. Gdin Marjan Nakov (šef odeljenja za komunalne poslove opštine Stari grad) nam je samo saopštio da je naš zahtev odbijen, bez objašnjenja iako je ono zakonom propisano. 

TO NAS NEĆE ZAUSTAVITI! Od utorka, 3. septembra prijavili u MUPu svakodnevne proteste na trgu Republike od 12- 20h na kojima ćemo sakupljati potpise za peticiju za ukidanje busplusa. 

Molimo vas da dođete u što većem broju i da se priključite akciji sakupljanja potpisa u vašim školama, preduzećima i komšiluku. Dođite da potpišete peticiju i da se dogovorimo kako da što pre prikupimo 1.000.000 potpisa za ukidanje busplusa!

 

 

ZAUSTAVIMO OTIMANJE POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA, PRIRODNIH RESURSA I JAVNIH DOBARA - SVA SELA, SVI GRADOVI!

Takođe vas pozivamo da potpišete Deklaraciju o odbrani suvereniteta nad zemljom, hranom i prirodnim resursima Srbije kojom želimo da vratimo oteto i zaustavimo dalje organizovano političko otimanje poljoprivrednog zemljišta, prirodnih resursa i javnih dobara. Pozivamo vas da preuzmete sakupljanje potpisa za deklaraciju u vašem mestu. Kontaktirajte nas na emali: otimacina.zemlje.stop@gmail.com za sve informacije i formulare potrebne za sakupljanje potpisa. 



Vidimo se sutra na protestu protiv siv političara koji počinje od 15h na trgu Republike i protestnoj šetnji od 18h ulicama (Makednoska - Svetogorska - Takovska - RTS - Savezna Skupština - Gradska Skupština - Terazije - trg Republike). Ponesite đubre iz kuće da ga predamo RTS-u koji nas zasipa medijskim đubretom svakoga dana.

Više na: https://www.facebook.com/events/397015983743819/

Mi smo 99%, svet je naš, promenimo ga zajedno!

Pratite dešavanja na hashtagovima #2septembar , #otkaz svim političarima, 
#StopOtimanjuZemlje ,#peticija !


Mi smo 99%, svet je naš, promenimo ga zajedno!