VESTI I TEKSTOVIO NEOLIBERALIZMUO TRANZICIJI O PRIVATIZACIJAMAO KORUPCIJIO KONTROLI MEDIJAO OTIMANJU VODESTATISTIKA OBNOVLJIVA ENERGIJAŽIVOTNA SREDINASLOBODAN JAVNI PREVOZ DOKUMENTARNI FILMOVIlive streamIza kulisa

 

 
 
 
 
 

 

 

Stefan Hessel

 

 

PRIJAVA
Budite obavešteni o aktulenim događajima i akcijama
Ime:
E-mail :

 

 

 

Stefan Hessel

 

 

Press konferencija Antikorupcijske Lige Balkan:
2013-12-05

Danas, 5.12. 2013 u 11h konferencija za novinare koju održava Antikorupcijska liga Balkan u Press centar UNS-a možete pratiti uživo ovde: http://presscentar.uns.org.rs/live-stream.html

 

 



"Dokumenti: Zašto je trag kiparskog novca državna tajna?"
http://presscentar.uns.org.rs/announcements/596/dokumenti-zasto-je-trag-kiparskog-novca-drzavna-tajna.html

- Prezentacija i deklasifikacija strogo poverljivih dokumenata čiju je deklasifikaciju zatražio Evropski parlament Rezolucijom od 29. marta 2012. godine, u Članu 19. Rezolucije Evropskog parlamenta u evropskom integracijskom procesu Srbije broj 2011/2886 (RSP)

- Izveštaj o susretu predstavnika Antikorupcijske lige Balkan sa austrijskim istražiteljima Afere Hypo i predaja dokumentacije o slučaju "Dinkić" austrijskim istražiteljima.

- Izveštaj aktivista 99% o rezultatima borbe protiv korupcije u gradskoj upravi i direkciji za javni prevoz, sa izveštajem o rezultatima peticije protiv BusPlusa i deklaracije protiv otimanja zemlje, kao i sa najavom novih akcija protiv sistemske korupcije. 

Učesnici:
- Domagoj Margetić, istraživački novinar, Antikorupcijska liga Balkan 
- dr Darko Trifunović
- Članovi Antikorupcijske lige Balkan iz 99% Beograda. 

Adresa: Knez Mihajlova br.6/III sprat 

Photo: credit to kolumnista.com