VESTI I TEKSTOVIO NEOLIBERALIZMUO TRANZICIJI O PRIVATIZACIJAMAO KORUPCIJIO KONTROLI MEDIJAO OTIMANJU VODESTATISTIKA OBNOVLJIVA ENERGIJAŽIVOTNA SREDINASLOBODAN JAVNI PREVOZ DOKUMENTARNI FILMOVIlive streamIza kulisa

 

 
 
 
 
 

 

 

Stefan Hessel

 

 

PRIJAVA
Budite obavešteni o aktulenim događajima i akcijama
Ime:
E-mail :

 

 

 

Stefan Hessel

 

 

POZIVAMO VAS NA PROTESTNI SKUP ZA UKIDANJE BUS PLUSA I UVOĐENJE SLOBODNOG JAVNOG PREVOZA
2014-11-13

 

POZIVAMO VAS NA PROTESTNI SKUP ZA UKIDANJE BUSPLUSA I SLOBODAN JAVNI PREVOZ

Ponedeljak, 17. novembar, ispred Sekretarijata za saobraćaj i Direkcije za jadni prevoz, ulica 27 marta 43-45, u minut do 12!
 
 
 
 
Dosta je bilo busplus fašističkog terora organizovanog i sponzorisanog od strane gradskog veća, sekretarijata za saobraćaj i direkcije za jadni prevoz. BusPlus kontrolori i "brojači" počeli su otvoreno da premlaćuju ljude, a navedena grupa planira da promeni zakon o komunalnoj policiji. Ta promena, uvođenje još 1200 komunalaca da obezbeđuju ubiranje reketa BusPlusu i uskrate slobodno kretanje svima nama socijalno ugroženima, će nas sve koštati najmanje još 2 milijarde dinara godišnje. 
 
 
E, pa neće moći! Ustanimo u odbranu slabijih, dostojanstvo svih nas i budućnost našedece. Dosta je bilo terorisanja. Javni prevoz je zajedničko dobro i služi zadovoljenju osnovnih životnih potreba svima nama, a drugačiji vid njegove modernizacije i finasiranja su mogući. 
Informiši se: http://www.99posto.org/srpski/sve-to-treba-da-znate-o-javnom-prevozu-u-beogradu
 
 
U ponedeljak, od 10 do 18h, ćemo skupljati i potpise za raspisivanje referenduma za ukidanje busplusa i uvođenje slobodnog javnog prevoza. Zahteve možete naći ovde: http://www.99posto.org/srpski/peticija-za-spas-javnog-prevoza
 
 
Skup će biti prijavljen. Šalji dalje! Hash tagovi #SlobodanJavniPrevoz #StopBusPlus #17novembar

Vidimo se!