VESTI I TEKSTOVIO NEOLIBERALIZMUO TRANZICIJI O PRIVATIZACIJAMAO KORUPCIJIO KONTROLI MEDIJAO OTIMANJU VODESTATISTIKA OBNOVLJIVA ENERGIJAŽIVOTNA SREDINASLOBODAN JAVNI PREVOZ DOKUMENTARNI FILMOVIlive streamIza kulisa

 

 
 
 
 
 
PRIJAVA
Budite obavešteni o aktulenim događajima i akcijama
Ime:
E-mail :

Bus Plus afera sa Erste bankom

 

 

ILI KAKO FUNKCIONIŠE "JAVNO-PRIVATNO PARTNERSTVO" (političko-tajkunsko parazitiranje na državnoj imovini)


Ako ste se pitali kako je Veljko Vlahović ( vlasnik APEX-a/"BUS PLUS-a" dobio kredit od 2,5 miliona eura na ulog od 500 eura evo odgovora!

 

 

 

 

Uz pomoć Aleksandra Vlahovića bivšeg ministra za privatizaciju u vladi Zorana Đinđića (od 2001. do 2004).

 

"Nakon ministrovanja osnovao privatnu firmu „Eki investment“, koja se bavi savetovanjem i investiranjem, član je UO ERSTE BANKE....."http://www.aikb.net/t862-kako-ide-biznis-ministriEKI je skraćenica od Ekonomsli institut - a ime ove institucije svojevremeno se spominjalo uz ime g-đe Mirosinke Dinkić ...; 2009. su bili smešteni (verovatno i sada, mrzi me da proveravam) u Maršala Tita/Srpskih vladara/Kralja Milana, u veoma luksuzno uređenoj zgradi između stare Skupštine Srbije i poslovnice JATa, preko puta zgrade predsedništva; pored EKI investment bilo je tu raznih EKI-ovo, EKI-ono kao i drugih ćerki firmi kao npr. KMKM kome se izjalovio pokušaj da na uglu ulica Kralja Milana - Kralja Milutina (otud originalni naziv firme KMKM) na potezu od Manježa do Slavije, tik uz zgradu NBS, izgradi velelepan poslovni objekat od nekoliko hiljada m2, ... ovo je trebala da bude investicija grčkog investicionog fonda (a gde su devedesetih otišle naše pare - pa u Grčku, a kad i ko ih je pronašao ...) Marfin ... ima banka pod tim imenom ... zemljište, tj. pravo na gradnju dobili u vreme gradskog arhitekte Đorđa Bobića koji je bio član komisije za izbor najboljeg rada u okviru javnog arhitektonskog konkursa za idejno rešenje istog objekta ... a Danko Đunić je bio predsednik ozloglašenog Kluba privrednika iz Šekspirove ... sve ove informacije izvlačim iz malog mozga, našla ih na netu pre par godina za potrebe posla ... koga dalje interesuje dovoljno je da na GOOGLE otkuca bilo šta od navedenog.