VESTI I TEKSTOVIO NEOLIBERALIZMUO TRANZICIJI O PRIVATIZACIJAMAO KORUPCIJIO KONTROLI MEDIJAO OTIMANJU VODESTATISTIKA OBNOVLJIVA ENERGIJAŽIVOTNA SREDINASLOBODAN JAVNI PREVOZ DOKUMENTARNI FILMOVIlive streamIza kulisa

 

 
 
 
 
 

 

PRIJAVA
Budite obavešteni o aktulenim događajima i akcijama
Ime:
E-mail :

Nečujna oružja za tihi rat  

 

 

Cilj sistema je da nas drži u modusu preživljavanja tako da uvijek gledamo prema sutra umjesto da živimo u sadašnjem trenutku. Kao što je napisao John Lennon:  „Život je ono što vam se događa dok ste zaposleni smišljanjem drugih planova.“

 

 

 


Ako su nam glave pognute, a mi usresređeni na preživljavanje ili na potragu za “uspehom”, nećemo pogledati gore i videti igru koja nas porobljava. Dokument koji je izašao na svjetlo dana 1986. brilijantno je opisao tehnike koje se koriste u onom što zovemo društvo. Zvao se “NEČUJNA ORUŽJA ZA TIHI RAT” A druga verzija se navodno nalazila u rukama obavještajne agencije američke mornarice.


Ona koju ja imam je, čini se, pronađena u IBM-ovom stroju za fotokopiranje koji je kupljen iz druge ruke u Americi.Taj dug i detaljan dokument opisuje politiku koja se sprovodi barem od 1950-ih. U njima se tvrdi, da je tihi rat objavila međunarodna elita na sastanku održanom 1954. Važna iluminatska organizacija zvana grupa Bilderberg prvi se put sastala 1954. i sastoji se od elite iz globalne politike, bankarstva, trgovine, vojske, obaveštajnih agencija i tako dalje. Međutim, pozadina je manje važna od sadržaja, jer on ukratko objašnjava tihi rat protiv ljudske psihe.


Iskustvo je pokazalo, da je najjednostavnija metoda pribavljanja nečujnog oružja i zadobijanje kontrole nad javnošću da ih se s jedne strane drži ne disciplinovanim i neupućenima u osnovne principe sistema, držeći ih zbunjenima, te s pažnjom usmerenom na pitanje bez prave važnosti s druge strane.


To se postiže:

  • isključivanjem njihovih umova;
  • sabotiranjem njihovih mentalnih aktivnosti;
  • pružanjem nisko kvalitetnih programa javnog obrazovanja u matematici, uređenju sistema i ekonomiji i
  • suzbijanju tehničke kreativnosti.
  • pobuđivanjem njihovih emocija,
  • poticanjem na njihovo udovoljavanje vlastitim strastima i prepuštanje emocionalnim i  fizičkim aktivnostima kroz:

            

a) neprekidno emocionalno šokiranje i napade (mentalno i emocionalno silovanje) konstantnom baražom seksa,  nasilja i ratova u medijima posebno na televiziji i u novinama.

 

b) pružanje onoga što žele u prekomjernim količinama ”BRZE HRANE ZA MOZAK” i istovremeno uskraćivanje onoga što im stvarno treba.


c) Prepravljanjem istorije i zakona, te izlaganje javnosti devijantnim kreacijama, čime se njihovo razmišljanje skreče sa ličnih potreba na potpuno izmišljene spoljašnje prioritete. Time se onemogućava njihovo zanimanje za nečujna oružja tehnologije društvene automatizacije i njihovo otkrivanje. Opšte pravilo je da se iz zbunjenosti može izvući korist; što je veća zbunjenost, to je veća korist. Stoga je najbolji pristup stvarati probleme i onda nuditi rješenja.


Ukratko:


Mediji:
Odvraćaju pažnju odrasle javnosti daleko od pravih socijalnih pitanja i skreću je na stvari bez pravog značenja.


Škole: mladoj publici uskraćuju znanje o pravoj matematici, pravoj ekonomiji, pravom pravu i pravoj istoriji.


Zabava: održava zabavu za javnost ispod nivoa šestog razreda.


Posao: održava javnost zaposlenom, zaposlenom, zaposlenom, bez vremena za razmišljanje.U VEZI S TIHIM RATOM DOKUMENT KAŽE:


U njemu se ispucavaju situacije umjesto metaka, pokretanjem procesiranjem podataka umesto zrncima baruta; iz kompjutera, umjesto puške; kojima upravlja kompjuterski programer, umjesto strelica; pod zapovedništvom bankarskih magnata, umjesto vojnih generala. Ne stvara primjetnu buku, ne izaziva vidljive tjelesne povrede i naizgled se ne upliće u ničiji svakodnevni društveni život.


Pa ipak bez sumnje stvara buku,  nanosi telesne i mentalne štete, i utiče na svakodnevni društveni život, tj. za treniranog promatrača, onoga koji zna što mora gledati.


Javnost nije u stanju shvatiti oružje i zato ne može verovati da je napadnuta i pokorena oružjem. Javnost može instiktivno osećati da nešto nije u redu, ali zbog tehničke prirode nečujnog oružja oni svoje osjećaje ne mogu izraziti na racionalan način, odnosno rešiti problem inteligencijom. Stoga ne znaju kako zatražiti pomoć, i ne znaju kako bi se povezali s drugima radi zaštite od njega.


Kad se nečujno oružje primjenjuje postupno, javnost se prilagođava/privikne na njegovu prisutnost i uči tolerisati njegovo zadiranje u svoje živote sve dok pritisak (psihološki preko ekonomskog) ne postane prevelik, kada se slome. Zbog toga je nečujno oružje jedna vrsta biološkog ratovanja. Ono napada vitalnost, opcije i pokretljivost osoba u društvu kroz poznavanje, razumjevanje, manipulisanje i napade na njihove izvore prirodne i društvene energije, i njihove fizičke, mentalne i emocionalne snage i slabosti.


PREPOZNAJETE TO DRUŠTVO? NARAVNO,  ŽIVIMO U NJEMU


Tako što je rekao pisac Michael Ellner: Pogledajte nas.Sve je izvrnuto,sve je naopako. Liječnici uništavaju zdravlje, pravnici uništavaju pravdu, univerziteti uništavaju znanje, vlade uništavaju slobodu, glavni mediji uništavaju informacije, a religija uništava duhovnost.


ZAŠTO? ZATO ŠTO JE TO NJIHOV ZADATAK!


Piše: David Icke