VESTI I TEKSTOVIO NEOLIBERALIZMUO TRANZICIJI O PRIVATIZACIJAMAO KORUPCIJIO KONTROLI MEDIJAO OTIMANJU VODESTATISTIKA OBNOVLJIVA ENERGIJAŽIVOTNA SREDINASLOBODAN JAVNI PREVOZ DOKUMENTARNI FILMOVIlive streamIza kulisa
PRIJAVA
Budite obavešteni o aktulenim događajima i akcijama
Ime:
E-mail :

 

 

Kada ceo svet bude saznao kakva su prevara bankarski i monetarni sistem, izbiće revolucija!

Iako je film rađen za američku javnost, potpuno je ista priča u svim zemljama sveta, pa i u Srbiji. Gledajući film, shvatićete zašto u Srbiji ima više privatnih banaka nego pekara, pljeskarnica, fabrika...

Shvatićete zašto su Mlađan Dinkić, G17+ i ostali finansijski "eksperti" uništili skoro sve državne banke, zašto danas oni, u ime svih nas, pozajmljuju novac od istih tih banaka, zašto se sav platni promet odvija preko istih tih banaka itd.

 

 

Novac kao dug II - Obećanja bez pokrića (Money As Debt II - Promises Unleashed) from ckobalino on Vimeo.

 

 

 

Shvatićete da u ovoj igri nema nevinih političara. Svi su deo istog tima!  

Najbolji plan ikada osmišljen za kontrolu čovečanstva je medij zvan - novac.

Kamate, krediti, dugovi, štednja, sve odreda načini kontrole čoveka i njegovog ponašanja. Kada bankama odgovara novca ima u višku, a kada ne, novac ispari u nepoznate smerove, a svemu je cilj da čovjek postane rob.

Sjajan animirani dokumentarni film koji će vam objasniti, ne samo kako sistem funkcioniše, već će vam dati i par mogućih rešenja.

Ovo je jedan od "must see" filmova. Pogledajte obavezno!