VESTI I TEKSTOVIO NEOLIBERALIZMUO TRANZICIJI O PRIVATIZACIJAMAO KORUPCIJIO KONTROLI MEDIJAO OTIMANJU VODESTATISTIKA OBNOVLJIVA ENERGIJAŽIVOTNA SREDINASLOBODAN JAVNI PREVOZ DOKUMENTARNI FILMOVIlive streamIza kulisa

 

 
 
 
 
 

 

PRIJAVA
Budite obavešteni o aktulenim događajima i akcijama
Ime:
E-mail :

Priručnik za direktnu demokratsku nenasilnu borbu protiv 1%

 

 

PREKINIMO "ZAČARANI KRUG" -  POBEDIMO 1%!Vreme je da pošaljemo u prošlost one koji su ovaj svet danas pretvorili u pakao za 99% ljudi u Srbiji i na planeti.


Oni su ti koji potkupljuju politikante sponzorišući njihove reklamne kampanje i izbore.

Oni su ti za koje "političari" godinama prave zakone "po meri".

Oni su ti, koji daju proviziju "političarima" da uništavaju državna preduzeća i banke, da bi na njihovo mesto doveli njihove kompanije i banke koje nas izrabljuju i naplaćuju nam lihvarske kamate.

 Oni su ti koji nam zagađuju prirodu i truju nas jeftinim genetski modifikovanim otrovima u"hrani" koju nam prodaju u svojim "super marketima".
Oni su ti koji žele da nas drže u mraku kontrolišući medije i pokušavajući da cenzurišu internet.

Oni su ti koji nas truju "lekovima", "vakcinama" i "terapijama".
Oni su ti koji režiraju i vode ratove zbog nafte i prirodnog bogatstva ubijajući milione nedužnih ljudi.
Oni su ti koji zarađuju milijarde svakoga dana a plaćaju najmanje poreze ili ih uopšte ne plaćaju.
Oni su ti koji potplaćuju i sudije, ministre, direktore, šefove, nasilnike, uzbunjivače i sve ostale pohlepnike kako bi nas držali u strahu.


NE DAJMO IM SVOJ NOVAC - UNIŠTIMO FINANSIJSKI POLITIČARE, BANKARE I TAJKUNE KOJI STOJE IZA VELIKIH KORPORACIJA!UPALIMO SVETO, IZAĐIMO IZ MRAKA!
Pokažimo im snagu 99% ♥♥♥
 
Ima mnogo nenasilnih načina kojim svako od nas može da spreči dalje uništavanje naše države i društva od strane političara, bankara i velikih korporacija. Nije potrebno uraditi puno. Svakoga dana sledite ovih nekoliko saveta.