VESTI I TEKSTOVIO NEOLIBERALIZMUO TRANZICIJI O PRIVATIZACIJAMAO KORUPCIJIO KONTROLI MEDIJAO OTIMANJU VODESTATISTIKA OBNOVLJIVA ENERGIJAŽIVOTNA SREDINASLOBODAN JAVNI PREVOZ DOKUMENTARNI FILMOVIlive streamIza kulisa

 

 
 
 
 
 

 

 

Stefan Hessel

 

 

PRIJAVA
Budite obavešteni o aktulenim događajima i akcijama
Ime:
E-mail :

 

 

 

Stefan Hessel

 

 

O lažnom pomračenju i medijskom spinovanju!
2012-03-29

„Operacija Blackout (pomračenje)“ - LAŽNA UZBUNA ("FALSE FLAG") ili pokušaj globalne političko-ekonomske oligarhije da preuzme dugo priželjkivanu kontrolu nad internetom, optuživši hakere za svojih ruku delo?!?

Da li je ovo još jedan pokušaj prebacivanjakrivice na Anonymous-e u cilju sprovodjenja dugo pokušavanog neuspelog pruzimanja kontrole nad internetom od strane globalne političko-ekonomske oligarhije i jedna dobro smišljena medijska kampanja koja ima za cilj da nas pripremi za "nepopularne mere" ?!?


Da bi vam bilo kristalno jasno ko stoji iza "Operacija Blackout", dovoljno je da razmislite ko bi jedini imao koristi od iste? Posle kratkog razmišljanja svakom će postati savršeno jasno da je to plan "B"- globalne političko-ekonomske oligarhije (uključujući i domaću) za preuzimanje potpune kontrole nad internetom posle neuspešnih zvaničnih pokušaja istih (SOPA, PIPA, ACTA).

 

 



Zloupotrebe ideje Anonymous-a imaje već dugu istoriju i anonimnost koju oni pokušavaju da sačuvaju, je pogodno tlo za manipulacije ekonomsko-političke oligarhije koja, kopirajući tehnike komunikacije pravih anonymous-a, pokušava da svoje planove za preuzmanje kontrole nad društvenim platformama i celim internetom, predstavi kao anonimusove i na taj način prebaci krivicu na njih, kompromituje ih i da na konto toga obezbedi uvodjenje internet diktature.

Dezinformacija o operaciji "Blackout" je puštena još davno, putem jedne video izjave (navodno) Anonymous-a o planu za zaustavljanje interneta 31. marta (sličnoj onoj nebuloznoj izjavi, iza koje očigledno stoji globalna oligarhija, o obaranju facebook-a) da bi prekjučerašnjom izjavom Alana Woodwarda (gostujućeg profesora na Univerziteta Surrey na odeljenju računarstva, koji je inače radio je za "vladu" Velike Britanije i još uvek daje savete o različitim pitanjima uključujući cyber sigurnost, tajne komunikacije i forenzičko računarstvo) i "svite" (Graham Cluley, Miko Hypponen, Brian Honan), oligarhija i "svita"ponovo optužili Anonymous-e za eventualno zaustavljanje interneta najavljeno ove subotu 31. marta.

A onda je počelo medijsko spinovanje(izvrtanje istine)...prevod BBC-jevog teksta, "preradio" je Tanjug i preneli su"domaći mediji" ( B92, Blic) optužujući Anonymouse za eventualno zaustavljanje interneta ove subote. 

Da li je reč o novinarskom senzacionalizmu usmerenom ka, skretanju pažnje javnosti sa stvarno bitnih vesti ( gradjanskh"i 99% " protesta koji se svo silinom odvijaju širom Evrope i ostatka sveta), satanizaciji "anonymous" ideje, ili je ovo naručeno (dez)informisanje koje ima za cilj da najavi akciju domaće i svetske političko-ekonomske oligarhije za koju je već optužila "anonimne" saznaćemo u subotu. 

Bilo kako bilo, IZA SVEGA OVOGA STOJI KORPORATIVNO-POLITIČKA OLIGARHIJA (ČITAJ; MAFIJA) i u slučaju da se isti napad dogodi,

već znate, 

VIDIMO SE NA ULICAMA TRGOVIMA ŠIROM SRBIJE!!!

U subotu u Šabcu: https://www.facebook.com/events/357376304300397/
U nedelju u Beogradu: 
https://www.facebook.com/events/262639103810607/