VESTI I TEKSTOVIO NEOLIBERALIZMUO TRANZICIJI O PRIVATIZACIJAMAO KORUPCIJIO KONTROLI MEDIJAO OTIMANJU VODESTATISTIKA OBNOVLJIVA ENERGIJAŽIVOTNA SREDINASLOBODAN JAVNI PREVOZ DOKUMENTARNI FILMOVIlive streamIza kulisa

 

 
 
 
 
 

 

 

Stefan Hessel

 

 

PRIJAVA
Budite obavešteni o aktulenim događajima i akcijama
Ime:
E-mail :

 

 

 

Stefan Hessel

 

 

Komunalni policajac tukao putnika
2012-09-20

JOŠ JEDAN SKANDALOZAN AKT NASILJA KOMUNALNE POLICIJE - VREME JE ZA MIRAN BUNT PROTIV TIRANIJE 1%!

 

 

 

 

Dragi 99%,

Posle današnjeg nemilog događaja i slike koju smo Vam poslali, sa žaljenjem Vas obaveštavamo o jos jednom izgredu komunalne policije.

Naime putnik je crnogorski državljanin, kontrola je utvrdila da nema kartu, on im je ponudio ličnu kartu kako bi mu napisali kaznu, međutim putnik je želeo da nastavi vožnju na šta ima pravo po propisima kontrole GSP-a.


Onda je nastupila komunalna policija i na silu pokušala da izbaci putnika iz autobusa čemu se on opirao i pružao pasivan otpor.


Tada su komunalni policajci, prekoračivši svoja ovlašcenja počeli da udaraju putnika što se vidi i na samom snimku.


Da napomenemo samo da je nas pravni tim analizirao ovaj snimak i utvrdio da postoji očigledna nesrazmera sile pri nelegalnom pokušaju da se lice izbaci iz prevoznog sredstva.


Ovaj snimak i poruku smo proslediti i policiji, gradonačelniku, komunalnoj policiji, a prosleđujemo ga i vama, kako bi upoznali javnost sa kriminalnim radnjama javnih službi u našem gradu.


Vreme ja da ovaj teror gradske uprave, direkcije za javni prevoz, komunalne policije najoštrije osudimo i ukinemo Bus Plus!

 

VREME JE ZA OZBILJAN GRAĐANSKI BUNT