VESTI I TEKSTOVIO NEOLIBERALIZMUO TRANZICIJI O PRIVATIZACIJAMAO KORUPCIJIO KONTROLI MEDIJAO OTIMANJU VODESTATISTIKA OBNOVLJIVA ENERGIJAŽIVOTNA SREDINASLOBODAN JAVNI PREVOZ DOKUMENTARNI FILMOVIlive streamIza kulisa

 

 
 
 
 
 

 

 

Stefan Hessel

 

 

PRIJAVA
Budite obavešteni o aktulenim događajima i akcijama
Ime:
E-mail :

 

 

 

Stefan Hessel

 

 

6. Октобар: Парастос лажној демократији на тргу Републике са почетком у 18.00 часова
2013-10-06

Пре 13. година, 5. октобра 2000. године, нам је преотета револуција. Деценијски терор и пљачкање једне политичке олигархије замењено је пљачком и терором "демократске" политичке олигархије. 

Плаћени "револуционари", позициони заменици и опозициони лидери су наставили даље пљачкање наше имовине и терор над свима нама, грађанима Србије.

 



Жеља да се стане на пут терору Милошевића и његових сарадника и надање свих нас да је дошао тренутак за стварање стварно демократског друштва, претворени су у још већу агонију. 

Систематско пљачкање и уништавање заједничког добра и имовине, под плаштом лажне демократије су нас довеле до ивице опстанка. 

Доста је било лажне демократије корумпираних представнике политичких партија. Време је за промену Устава којим ћемо обезбедити да директно народно одлучивање путем референдума, народних иницијатива, ветоа, петиција и осталих непосредно демократских начина доношења одлука постне обавезан начин доношења одлука. 

6. октобра ћемо у то име запалити свећу лажној демократији и њеним представницима - ПОЛИТИЧАРИМА!

Позивамо вас, 99% драгих наших суграђана , да симболичним паљењем свеће обележимо крај агоније у којој се налазимо и почетак једне нове ере, ере у којој ће одлуке које будемо заједнички доносили, донети бољитак свим грађанима Србије, а не само 1% (политичарима, тајкунима и њиховим слугама) као што је то случај сада. 

Време је за директно народно одлучивање!