VESTI I TEKSTOVIO NEOLIBERALIZMUO TRANZICIJI O PRIVATIZACIJAMAO KORUPCIJIO KONTROLI MEDIJAO OTIMANJU VODESTATISTIKA OBNOVLJIVA ENERGIJAŽIVOTNA SREDINASLOBODAN JAVNI PREVOZ DOKUMENTARNI FILMOVIlive streamIza kulisa
PRIJAVA
Budite obavešteni o aktulenim događajima i akcijama
Ime:
E-mail :

PETICIJA ZA:

  • MOMENTALAN RASKID UGOVORA SA FIRMOM APEX
  • POVRATAK SISTEMA ELEKTRONSKIH KARATA U OKVIR JAVNOG PREDUZEĆA
  • UVODJENJE NOVOG TARIFNOG SISTEMA (smanjenje cene karata)
  • TRANSPARENTNO UPRAVLJANJE JAVNIM PREVOZOM (sve informacije dostupne 24/7)

Cilj nam je da sakupimo što više potpisa kako bi primorali odbornike Gradske skupštine da prihvate zahteve ove peticije. To znači da bi sa potpisima više od 50% Beograđana i ljudi koji žive u Beogradu ovo bila odluka koju odbornici gradske skupštine moraju da sprovedu u delo. Vaš potpis na peticiju možete staviti na štandu za sakupljanje potpisa na trgu Republike u Beogradu. Za tačno vreme rada štanda posetite stranicu 99% Beograd na facebooku. Da bi smo to postigli treba nam pomoć svih.

 

KAKO SVAKO MOŽE DA POMOGNE AKCIJU SAKUPLJANJA POTPISA ZA PETICIJU!

Kapacitet za potpisivanje peticije u štabu inicijative građana na trgu Republike je ograničen. Mediji ignorišu ceo ovaj događaj i zato je potrebno da pojačamo aktivnosti na terenu! Šta možemo uraditi svi:

1) Ako možete i želite, priključite se skupljanju potpisa u vašem kraju, na fakultetu, u školi, na poslu. To je najlakši način da sakupimo potpise bez mnogo cimanja. Uzmite jedan formular na trgu Republike i odštampajte ga na svom štampaču ili ga preuzmite ovde. Kada popunite formular/e donesite ih na trg Republike, a mi ćemo ih skupljati i čuvati za uručenje gradskoj skupštini.

2) Organizujte štand za prikupljanje potpisa kod vas u opštini ili mesnoj zajednici. Udružite se sa komšijama i prijateljima iz kraja i kontaktirajte nas za svu potrebnu organizacionu, pravnu i svu drugu pomoć. 

 

Za sve dodatne informacije obratite nam se na email: info@99posto.org

 

Pročitajte i preuzmite tekst peticije i formulara (klikom na sliku dole preuzmite dokument u pdf-u).