VESTI I TEKSTOVIO NEOLIBERALIZMUO TRANZICIJI O PRIVATIZACIJAMAO KORUPCIJIO KONTROLI MEDIJAO OTIMANJU VODESTATISTIKA OBNOVLJIVA ENERGIJAŽIVOTNA SREDINASLOBODAN JAVNI PREVOZ DOKUMENTARNI FILMOVIlive streamIza kulisa

 

 
 
 
 
 

 

 

Stefan Hessel

 

 

PRIJAVA
Budite obavešteni o aktulenim događajima i akcijama
Ime:
E-mail :

 

 

 

Stefan Hessel

 

 

Pismo podrške za 99% od Domagoja Margetića
2013-03-23

 

Danas nam je stigla poruka podrške i od Domagoja Margetića, istraživačkog novinara i velikog borca za slobodu, istinu i pravdu koji se već trinaesti dan, štrajkom glađu, bori protiv korumpiranog političkog sistema. 

 

Poruka glasi:

 

"Dragi prijatelji,

 

Ne mogu puno pisati, obzirom da već trinaesti dan štrajkam glađu za novinarske slobode u Hrvatskoj, ali ipak sam želio dati vam barem ovako podršku, Vama mojim sugrađanima, jer uvijek govorim Beograd je i moj grad. Želim vam poslati poruku slobode.

 

Budite slobodni!

 

 

Sloboda nema alternativu! Sloboda jest alternativa korumpiranim političkim sistemima, koji osiguravaju privilegije političkim, tajkunskim i banksterskim elitama. Kada me pitaju što je alternative postojećem sistemu, kratko odgovaram – slobodni građani. Nema snažnije i bolje alternative koja može donijeti pravu promjenu u ovim našim tranzicijskim društvima od slobodnog čovjeka, ili još bolje – mnogo slobodnih ljudi. Postojeći oligarhijski sistemi ionako su stvoreni kao pokvareni mutant slobode, stvoreni samo zato kako bi slobodu pojedinca sveli u njima – elitama – prihvatljive okvire.

 

Budite slobodni! Budite promjena! Budite pobuna! Vi ste ta alternativa koju tražite!

 

Pitate se što vi “mali” možete promijeniti? Nasuprot moćnim elitama?! Pa oni sve što imaju jest prljavi, krvavi, opljačkani novac, kojeg su stekli na ratnom profiterstvu i tranzicijskoj pljački, oni sve što imaju su kriminalne privilegije koje stvaraju privid moći. Jedina stvarna moć, jedino ultimativno bogatstvo jest – biti Slobodan. To je snaga koju vi imate, a oni je ne mogu imati."

 

S vama sam!

Domagoj Margetić, novinar

Svi smo mi Domagoj Margetić! 
Mi smo 99%. Svet je naš. Menjajmo ga zajedno, još danas!
Vidimo se!

 

Pročitajte poruku u celosti na: https://www.facebook.com/notes/99-srbije-99-of-serbia/domagoj-margeti%C4%87-poruka-za-99-gra%C4%91ana-srbije/344522515659538?notif_t=notify_me

 

Link do poziva na današnji "Protest za budućnost": https://www.facebook.com/events/140576836107901/