VESTI I TEKSTOVIO NEOLIBERALIZMUO TRANZICIJI O PRIVATIZACIJAMAO KORUPCIJIO KONTROLI MEDIJAO OTIMANJU VODESTATISTIKA OBNOVLJIVA ENERGIJAŽIVOTNA SREDINASLOBODAN JAVNI PREVOZ DOKUMENTARNI FILMOVIlive streamIza kulisa

 

 
 
 
 
 

 

 

Stefan Hessel

 

 

PRIJAVA
Budite obavešteni o aktulenim događajima i akcijama
Ime:
E-mail :

 

 

 

Stefan Hessel

 

 

HITAN APEL 99% GRAĐANA SRBIJE: SPASIMO ISTINU I ŽIVOT ČOVEKU KOJI JE OTKRIO NAJPRLJAVIJE TAJNE RATNE JUGOSLAVIJE!
2013-03-28

HITAN APEL 99% GRAĐANA SRBIJE: SPASIMO ISTINU I ŽIVOT ČOVEKU KOJI JE OTKRIO NAJVEĆU MEĐUNARODNU POLITIČKO-BANKARSKU PREVARU POSLE II SVETSKOG RATA!

Dragih 99%,

Ovim putem vas molimo da se priključite akciji spašavanja istine o jednoj od najvećih organizovanih međunarodnih političko - bankarskih pljački u Evropi posle drugog svetskog rata i  život hrvatskog istraživačkog novinara Domagoja Margetića koji se nalazi u štrajku glađu od 11. marta 2013 godine. 

 

Da podsetimo, Domagoj Margetić je čovek koji je otkrio pozadinu rata između Srbije i Hrvatske, puštajući u javnost dokumente  koji nedvosmisleno ukazuju da su bivši „srpski“ predsednik Slobodan Milošević i "hrvatski" predsednik Franjo Tuđman, uz pomoć domaćih i stranih bankstera,  zajedničkim akcijama tokom rata 90tih opljačkali preko 100 milijardi evra.

 

 

 

 

- Domagoj Margetić je dokazao, da su u preraspodeli tog novca posle hapšenja Miloševića i smrti Franje Tuđmana učestvovali novopridošli političari i najviši državnici u Srbiji, Hrvatskoj, BiH i ostalim bivšim jugoslovenskim zemljama. 

 

- Domagoj Margetić je svojom radom i dokazima nedvosmisleno ukazao na pozadinu ubistva srpskog premijera Đinđića i nalogodavce. 

Spasimo istinu, potpišimo za početak peticiju o zaštiti zviždača vladi Hrvatske. Pomozimo da ceo svet sazna istinu o pozadini rata u ex- Yugoslavia. Pomozite nam da izložimo istinu o 1% (političarima i bankarima)) u Srbiji, Hrvatskoj, BIH, Austriji i celoj Evropi!

Mi smo 99%. Svet je naš. Menjajmo ga zajedno!   

 

Potpišite peticiju: https://www.change.org/petitions/support-for-croatian-investigative-journalist-domagoj-margeti%C4%87-support-to-cratian-journalist-who-is-on-hunger-strike-since-11-03-2013?utm_campaign=share_button_action_box&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition